2010 lanserades den första versionen av PTK Rådgivningstjänst. 2018 var det dags för lanseringen av tjänstens tredje och senaste reinkarnation. Jag arbetade därför under hela 2017 med projektledning av utvecklingen av siten och dess kommunikationsplan. I arbetet var jag mycket delaktig i både teknisk implementation, utformning av marknadsföringsmaterial, innehåll och rådregelmotor.

Webbplatsen har sedan sin lansering i början av 2018 nått framgångar som överträffat de tidigare versionerna, där starka relationer med några av sveriges största företag och fackförbund varit en av de bidragande faktorerna till ökad användning och nytt av tjänsten för våra användare.

PTK Rådgivningstjänst är en robotrådgivning som hjälper privatanställda tjänstemän att se över de kollektivavtalade försäkringarna och tjänstepensionen. I tjänsten får de råd om förvaltning av pensionpengar, vilka försäkringar de bör teckna för att skydda sin familj om olyckan skulle vara framme, och vad de behöver tänka på ifall de skulle bli långvarigt sjuka. Tjänsten är kostnadsfri och oberoende.

Till projektet

Kompetenser

EmilPTK Rådgivningstjänst